Info-avond

Gratis informatiebijeenkomst donderdagavond 28 november 2019
Doe hét Nu!
Van denken naar doen.

Vraag jij je ook wel eens af: wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Wie ben ik? En is dat wel wie ik wil zijn?
Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten in je leven of in je werk? En wil je heel graag vooruit? En vraag jij je ook wel eens af hoe het anderen lukt te doen wat ze willen doen?

De afgelopen 2,5 jaar heb ik heel wat mensen mogen begeleiden een antwoord te vinden op deze vragen. Mensen die wilden veranderen, maar tegelijkertijd bang waren voor de mening van anderen of bang waren dat ze zouden falen. Ze weten nu wat er nodig is om écht te veranderen en dat te doen waar ze altijd van hebben gedroomd. Ze voelen zich krachtiger en ervaren hun leven als lichter. Dit inzicht en die verandering gun ik jou ook en daarom wil ik dit graag met je delen.

Als je dàt doet wat je kan doen, faal je nooit, ook al win je niet of word je afgewezen.
Je faalt als je niet doet wat je kan doen om aan het verlangen dat je wordt ingefluisterd door je hart tegemoet te komen, omdat je bang bent te worden afgewezen of om te verliezen.

Je kunt altijd veranderen; je hoeft niet te blijven wie je nu bent, of beter gezegd wie je nu denkt te (moeten) zijn. Je kunt jezelf opnieuw ‘uitvinden’ – iedere dag opnieuw. Ik help je daar graag bij.

Maakt mijn verhaal je nieuwsgierig en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Dan ben je van harte welkom op mijn gratis kennismakingsbijeenkomst op donderdagavond 28 november van 19:00 – 20:30 uur bij Office à la Carte, Poststraat 8, 6135 KR  in Sittard (achterzijde NS-station).

Je kunt je hier aanmelden
Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten.

Hartelijke groet, Nathalie