Coaching

Krachtgericht coachen
We zijn allemaal voortdurend bezig met wat we anders willen in ons leven: gezonder leven, werk maken van onze talenten, anders omgaan met relaties, duidelijker onze grenzen aangeven. Maar goede voornemens alleen brengen geen verandering teweeg. Hetzelfde geldt voor inzichten. Weten waarom we zijn zoals we zijn, maakt ons nog niet anders. De oplossing voor onze problemen kennen, lost die problemen nog niet op. Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik kan je helpen dat te doen wat nodig is om te zijn wie je wil zijn.

Echte verandering komt vanuit een diep verlangen jezelf te zijn. Jezelf te accepteren zoals je bent met al je tekortkomingen en kwaliteiten en daarvoor durven te gaan staan. Echte verandering begint met het doorbreken van patronen. Met andere dingen doen. Dat is spannend én het vergt oefening.  Door krachtgericht coachen stemmen we af op jouw idealen en persoonlijke kwaliteiten, maar richten we ons ook op bewustwording en het aanpakken van interne belemmeringen. Wat je leert is diepgaand, dit heeft als resultaat dat  het duurzaam doorwerkt in je gedrag.

Hoe weet jij wat het beste voor jezelf is?
Vaak houden we ons vooral bezig met onze omgeving, wat anderen van ons denken en daardoor vergeten we naar onszelf te luisteren en laten we ons tegenhouden door angst en twijfel. We willen wel graag veranderen, maar we DURVEN vaak niet.
Zo kan het zijn dat je iemand bent die:
– Streeft naar perfectie
– Zichzelf vaak voorbij loopt
– Het moeilijk vindt zichzelf op nummer 1 te zetten
– Zich teveel bezighoudt met wat anderen vinden
– Het gevoel heeft veel te ‘moeten’
– Denkt dat het nooit goed genoeg is
– Bang is anderen te kwetsen

Hoe kan ik je helpen?
Hoe luister jij naar jezelf? Hoe kun jij optimaal gebruik maken van jouw talenten en kwaliteiten? Welke kennis heb je, maar pas je in praktijk niet toe? Wat heb je nodig? Wie wil je zijn? En niet onbelangrijk: welke stappen moet je nemen om die persoon te zijn? Ik help jou door middel van persoonlijke coaching een antwoord op deze vragen te vinden.

Een persoonlijk plan voor iedereen
We gaan aan de slag met de zaken die jou op dit moment tegenhouden dat te bereiken wat jij graag wilt. Er is vaak meer mogelijk dan je je realiseert. Wat ik hiervoor nodig heb is jouw commitment. Niets is onmogelijk zolang jij bereid bent de acties te doen die nodig zijn om jouw leven krachtiger en lichter te maken. Laat ik je alvast een ding verklappen. Je kunt altijd veranderen, je kunt jezelf als het ware opnieuw uitvinden op ieder moment en daardoor een krachtiger en lichter leven leiden. Dit vergt wel training, zoals het ook training heeft gekost om de persoon te worden die jij NU bent.

Hoe ziet dit er concreet uit?
Het betreft een persoonlijk coachtraject van 3 maanden, afgestemd op jouw specifieke situatie, waarin wij wekelijks een face-to-face gesprek hebben van 1 – 1,5 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van online support d.w.z. coaching via telefoon, webcam en e-mail.

Nieuwsgierig geworden?
Aarzel niet en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak

Nieuwsgierig? Neem contact op!

    Adres
    PITground
    Poststraat 1
    6135 KR Sittard