Over Nathalie

Mensen op een andere manier naar zichzelf laten kijken, zodat ze de wereld waarin zij leven op een andere manier gaan ervaren: dát is mijn missie. Ik help hen duidelijkheid te krijgen over zichzelf en duidelijk te zijn naar hun omgeving, waardoor ze zich krachtig voelen en het leven als lichter ervaren. Daarbij maak ik gebruik van mijn brede kennis en ervaring op het gebied van gezondheid, counseling en coaching. Na afronding van mijn opleiding tot verpleegkundige en een doctoraal Gezondheidswetenschappen volgde ik onder meer opleidingen op het gebied van kinesiologie, hypnose, regressietherapie, systemisch werk en counseling/coaching. Ik werk sinds 2011 als counselor/coach. In augustus 2017 heb ik mijn vaste baan opgezegd en sindsdien werk ik met veel passie en plezier als zelfstandig ondernemer in- en aan mijn eigen coachpraktijk.

Wie wil ik ECHT zijn? 
Wat mij vooral helpt om anderen te helpen, zijn mijn eigen ervaringen. Jarenlang dacht ik dat als ik maar over de juiste kennis beschikte en hard werkte, ik vanzelf succesvol zou worden. Maar al volgde ik opleiding na opleiding, toch hield ik het gevoel dat het nooit goed genoeg was wat ik deed. Ik draaide in cirkels rond, werd daar niet gelukkiger van en slaagde er ook niet in om daadwerkelijk mijn dromen te verwezenlijken. In deze periode vroeg ik me meermaals af: wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Wie ben ik NU en wie wil ik ECHT zijn? Ik had het gevoel vast te zitten en wilde vooruit.

Je kunt altijd veranderen
Ik heb toen opnieuw geïnvesteerd in mezelf en ben gaan samenwerken met een coach. En ik ontdekte wat het was dat mij tegenhield om dát te doen wat ik ECHT wilde doen. Ik was het zelf die tussen mij en mijn succes stond. Dat betekende dat ik ook de enige was die voor een verandering kon zorgen. Vanaf dat moment ben ik voor het eerst echt werk gaan maken van mijn talenten en mijn kennis gaan leven. Dit inzicht en die verandering gun ik ook mijn cliënten. Je kunt altijd veranderen; je hoeft niet te blijven wie je nu bent, of beter gezegd wie je nu denkt te zijn. Je kunt jezelf opnieuw uitvinden – iedere dag opnieuw. Ik help je daar graag bij.

Nieuwsgierig geworden?
Aarzel niet en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak

Nieuwsgierig? Neem contact op!

    Adres
    PITground
    Poststraat 1
    6135 KR Sittard