Referenties

Toen ik bij jou kwam was ik mezelf niet meer. Ik wilde wel vooruit privé en in mijn werk, maar wist niet meer hoe. Mijn hoofd zat vol, ik was gespannen, onrustig, negatief en heel onzeker. Al tijdens ons eerste gesprek voelde ik mij direct op mijn gemak. Je bent een heel open en eerlijk persoon en gaf mij het gevoel dat ik van waarde ben. In de gesprekken heb ik geleerd om naar mezelf te durven kijken om te kijken wie ik echt ben. Ik ben ontzettend gegroeid in positieve zin en voel mij veel rustiger.
Bedankt dat jij mij dit hebt laten inzien. Ik zal veel uitspraken van jouw nooit meer vergeten, waardoor ik altijd blijf werken aan mezelf. Nathalie je bent geweldig in het werk dat je doet.

Judith

Mijn plaat hing een beetje vast. Zo zou ik het nu omschrijven. Het einde van mijn tijdelijke baan kwam in zicht, dingen in mijn leven liepen anders dan ik wilde. En ik voelde dat ik meer en meer de neiging had in een veilig hoekje weg te kruipen. Herkende mezelf eigenlijk niet meer op die manier. Ik wilde het allemaal anders, ja. Maar hoe?
Voor mij was het duidelijk dat ik nieuwe input nodig had. Nathalie hielp me uitstekend daarbij. Met nieuwe manieren om te kijken naar degene die ik echt ben en wie ik op dat moment dacht te (moeten) zijn.

De coachingsessies waren voor mij als een rij stapstenen. Elke keer liefdevol kijken naar de gedachten die ik over mezelf had en ze samen onderzoeken. De contouren van wie ik écht ben, mijn talenten…het kwam aan het licht. Een licht dat zich uitbreidde en ervoor zorgde dat ik me letterlijk weer licht voel en zicht heb op waar ik naar toe wil. Wat ik daarvoor kan doen en hoe ik kan omgaan met dat wat op mijn pad komt. Ik geloof weer in mezelf en dat ik mijn leven -tot op zekere hoogte- zelf creëer.

In drie maanden tijd was het als het ware vanuit een put naar de heuveltop, waar ik weer overzicht en vertrouwen heb. Ik weet nu weer waar ik heen wil. Dankjewel Nathalie! Wat heerlijk dat je een tijd met mij over mijn schouder meekeek en er mede voor zorgde dat ik vrolijk verder kan op mijn weg!

Ellen

Nathalie is iemand die altijd de juiste vragen stelt. Dat kan buitengewoon irritant zijn, want dat zijn juist die vragen die ik niet wil horen. De antwoorden komen op het whiteboard en zo worden de overtuigingen die ik heb zichtbaar.

Voor mij werkt dit buitengewoon goed. Ik ben een eigen zaak begonnen en ik wist dat ik hulp nodig had om een paar blinde plekken te ontmaskeren. Mijn thema was om me echt te laten zien, te vragen en machteloosheid. Mooi ook dat deze onderwerpen schijnbaar spontaan naar voren kwamen. Op een fijne wijze zijn deze onderwerpen doorgewerkt en voel ik me nu echt klaar om van mijn zaak een succes te maken.

Ik ben Nathalie zeer dankbaar voor haar toewijding.

Martin

Nathalie is één en al liefde en gevoel, stelt de juiste vragen en geeft duidelijke uitleg. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik me heel erg op mijn gemak voel en open over mij en mijn gevoelens kan praten. Haar uitleg over ons reptielenbrein heeft voor mij veel helder gemaakt en mijn reptiel is gedurende onze gesprekken langzaam veranderd in een paar slangenleren schoenen en het is mijn keuze om ze aan te trekken of in de kast te laten staan. Mijn keuze!

Onze gesprekken hebben mij heel veel rust gegeven, vooral in mijn hoofd. Ik word niet langer gek van mijn eigen gedachten en kan alles veel beter een plek geven.

Caroline

Via via bij jou terecht gekomen, dit moet je echt proberen, dit is echt iets voor jou hoorde ik meerdere malen.

De stap gezet en daar ben ik nog elke dag blij mee!

Nathalie, jij zei vaak tegen mij: “ Leg het neer dan kijken we er niet veroordelend of vanuit schuld naar maar met liefde” en dat is wat je deed er met liefde naar kijken.

Op die manier durfde ik mijn problemen bij jou op tafel te leggen en hebben we er samen naar kunnen kijken.

Je geeft goede uitleg hoe je brein met je aan de haal kan gaan en dat degene die je probleem op kan lossen dat je dat altijd zelf bent.

Geloof niet alles wat je denkt!

Je hebt me een prachtig inzicht gegeven over wat ik mezelf allemaal wijs maakte en wat ik van mezelf allemaal moest. Waar kwam dit vandaan? Hier hebben we samen naar gekeken.

Nu komt er een periode waarin ik het zelf moet gaan doen en dat vind ik best spannend!

Nathalie er waren tranen ( heel veel in het begin) we hebben samen gelachen en daarvoor wil ik je oprecht bedanken.

Rocxanne

Ik beschouw mezelf als zeer rationeel: een ideale voedingsbodem voor het reptielenbrein. Hierdoor ben ik heel lang en heel vaak binnen mijn comfortzone gebleven omdat deze bekend, betrouwbaar en veilig is. Maar ik ervoer de stilstand en geen groei.

Ik zag in dat ik de aanwezigheid en functie van het reptielenbrein mag accepteren en respecteren maar ik uiteindelijk continue een keuze heb. Ik kan nu steeds beter een stap terug doen en bepalen wie ik op welk moment moet zijn om mijn doelen te bereiken.

Het resultaat is dat ik nu mijn droom heb waargemaakt door een eigen bedrijf te beginnen. Wat een vrijheid! Ik heb ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen, kan ontzettend creatief zijn en dicht bij mezelf blijven. De coaching heeft tot een prachtige herontdekking van mezelf geleid.

Maurice

Ik heb veel geleerd (over mezelf) tijdens onze sessies.
Je bent enthousiast, eerlijk en open, je luistert echt en veroordeelt niet.
Je bent echt goed in wat je doet, kortom het is een aanrader om bij jou coaching sessies te volgen.

Melanie

Mijn belangrijkste behoefte bij aanvang van de coaching met Nathalie, was het weer in mijn kracht komen om van daaruit weer grip te krijgen op mezelf, mijn privé leven en mijn werk. Aan de hand van reële casuïstiek heeft Nathalie me meer inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en denkwijze waardoor ik situaties beter kon verklaren.
Dankzij de sessies met Nathalie heb ik na 3 maanden mijn kracht weer hervonden en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen dan ooit. Vanuit het gevoel van eigenaar van mijn leven te zijn, ben ik in staat om situaties naar mijn hand te zetten in plaats van dat dingen mij overkomen.
De coaching heeft ervoor gezorgd dat het voor mij steeds duidelijker wordt wat ik wil doen, zowel privé als in mijn werk en waar ik echt gelukkig van word. Hier durf ik dan ook met volle overtuiging voor te gaan.

Mariëlle

Nathalie, na het eerste gesprek met jou, kwam ik helemaal rustig naar buiten! Toen besefte ik pas wat een onrust ik in mijn hoofd had.
Mijn innerlijke balans en rust was weg, kon geen keuzes / beslissingen maken, was onzeker over mezelf, luisterde niet naar mensen maar vooral niet naar mezelf.

Ik ben het traject van 3 maanden aangegaan, waarvan de eerste paar keer heerlijk van me af praten was. Halverwege kwam ik steeds dieper bij mijn gevoel, en kwam erachter dat ik een negatief zelfbeeld had, veel te veel controle vast wilde houden, perfectionistisch was en veroordelend naar mezelf, maar ook naar anderen. Ik kreeg ook paniek dat ik niet genoeg aan dit traject had, omdat ik me steeds meer bewust werd van situaties maar er nog niet goed mee om wist te gaan. Ik heb geleerd dat ik milder naar mezelf toe mag zijn, fouten zijn nodig om te leren, ze komen nu veel minder hard binnen, en hulp vragen mag! Nathalie hoe vaak heb ik je niet gebeld of gemaild, dit werd ontzettend fijn door je opgepakt.

Ik durf nu zonder schuldgevoel voor mezelf te kiezen, en geef mijn grens aan. Ik kan emoties makkelijker bij de ander laten, en weet nu ook vaak dat gedachten maar gedachten zijn, daar kies ik nu voor om naar te luisteren of niet. Ik kan het niet precies uitleggen, maar het is een gevoel van binnen waar ik weer veel beter naar weet te luisteren, zonder me te laten afleiden door gedachten of (ongevraagde) meningen van andere mensen.
Ook heb ik mezelf leren kennen, en geaccepteerd hoe ik ben. Ik vind mezelf nu een mooi, krachtig persoon.

Ik ben zeer dankbaar met het traject! Heb mezelf leren kennen, ben trots op mezelf. Verwacht minder van mijn kinderen en omgeving. Accepteer de realiteit beter. Ik weet nu dat alles met mezelf te maken heeft!
Het leven is een grote spiegel! Maar je hebt iemand nodig die je dat kan laten inzien.

Manon

Jij hebt mij laten inzien dat ik al ben, waar ik naar op zoek was. Mezelf!

Angelique

Nathalie is een natuurlijke coach die het vermogen heeft anderen op een aansprekende manier weer in hun kracht te zetten.

Mariëlle

De krachtige vrouw

Ik ben zo krachtig, wat is dat prachtig.

Wij mensen zitten vast in onze overtuiging,
Daarvoor maken wij zelfs een buiging.

Ik kan mijzelf vaak niet vinden, in al ’t gekwetter om mij heen.
Dan zie Ik een doorzetter daar doorheen.
Hoe moedig is deze vrouw,
Ze is deze paradigma’s niet meer zo trouw.

Intuïtief zoekt ze in de natuur,
Ze kijkt en leert, luistert en voelt, puur.

Deze vrouw ziet wie ze echt is.
Ze loopt, creatief ondernemend, over haar pad.
Ze loopt richting balans,
Krachtig op weg door haar systeem, cultuur en natuur.

Zij Glanst.

Hanneke

Nathalie, wat ben ik blij dat wij elkaar ontmoet hebben! Je bent een bijzonder persoon die altijd de juiste vragen weet te stellen en de vinger op de zere plek weet te leggen.

Ik omschrijf jouw sessies altijd als een puzzel die ik samen met jou ging oplossen. Ik kwam vaker met een “zwaar” gevoel bij je, we gingen dan aan de slag met onze puzzel en alles werd weer helder. Daarna ging ik altijd met een voldaan, gelukkig en blij gevoel naar huis. Daar kan ik alles wat je me geleerd hebt meteen in de praktijk brengen. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik heb dagelijks profijt van jouw coaching!!!

Séverine

Door het coachtraject bij Nathalie ben ik weer in mijn kracht komen te staan. Was al jaren meer voor anderen aan het doen dan voor mijzelf. Was mijzelf verloren en dat voelde erg leeg. Heb mezelf, met hulp van Nathalie, nu weer terug gevonden en sta weer sterk in mijn schoenen en kom voor mijzelf op. Ben ook een eigen bedrijf gestart en denk KOM MAAR OP!

Meriam

Je bent een voorbeeld:
– Je bent eerlijk
– Je bent duidelijk
– Je bent goed
– Je bent zelfverzekerd
– Je bent daadkrachtig en overtuigend
– Je bent van WAARDE!
Voor mij (en ik ben overtuigd) voor heel veel anderen.

Marjon

Trappelend op de plaats, onrustig, en nu…………???
En dan eens gaan luisteren……wie weet brengt een coach datgene wat ik zoek.

Nathalie, je pakt `t goed aan, daardoor ¨pak je de juiste mensen in¨.
Je openheid ¨Been there, done that¨ maakt dat ik me durfde openstellen.
Oftewel, je hebt me gezien van mijn meest kwetsbare kant.

Ik ben blij jou als coach te hebben, nu komt het moeilijkste……nu moet ik vertellen wat ik eraan heb gehad….
JA, ik ben gegroeid.
Ik ga confrontaties aan ….nog niet altijd gemakkelijk, vaak nog onbekwaam achteraf.
Ik weet me te positioneren.
Wie moet ik zijn, wie ben ik.
Ik tolereer niet meer alles…..moet hier nog aan werken.
Ik kan mij herpakken.
Durf fouten te maken…..wel nog misselijk achteraf en discussie met mijn reptiel.
Ik moet blijven werken.
Mijn hoofd voelt leger, ik krijg ruimte.

Ik ben nieuwsgierig, ik wil meer! En kan intens genieten van kleine dingen die door de coaching weer groot zijn geworden. Ik durf weer te ZIJN!

Marjon

In mijn werk was ik helemaal vastgelopen, niet meer voor- of achteruit kunnen en niet meer weten wat ik wil en vooral niet meer weten wat ik kan.

Nathalie, je hebt me geholpen om mezelf weer te zien, en om mezelf ook weer te laten zien aan anderen. Krachtig, geaard, creatief, een doorzetter.
En... eigenlijk nog veel meer.

Af en toe teruggefloten worden door mijn reptiel hoort erbij maar ik blijf op koers richting mijn uiteindelijke doel, en daar dank ik je voor.

Vera

Ik wist niet goed wat ik wilde. In mijn werk zat ik vast en ik was op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met hulp van Nathalie ben ik gaan kijken wat ik nu echt wilde en daar is mijn passie voor koken uitgekomen. Ik heb gemerkt dat de coaching mij sterker heeft gemaakt.
Ik voel mij zekerder, mijn zelfvertrouwen is meer geworden en ik heb meer energie gekregen. Er is mij een spiegel voorgehouden waar ik stond en waar ik eigenlijk wilde staan. Ik heb nu een doel voor ogen en dat wil ik ook zo houden.
De begeleiding was soms confronterend, maar heeft mij geholpen om te zijn wie ik graag wil zijn en dat voelt erg goed. Ik ga dan ook door op de weg die ik ben ingeslagen.

Yolanda

Je geeft me inzicht in mezelf!!
En laat me zien wie ik ben.

Het traject bij Nathalie heeft mij ertoe gebracht meer naar mezelf te kijken. Wat voel ik, waarom voel ik zo, waar zit die ‘pijn’?

Marij

Nathalie leert je (weer) naar jezelf te kijken; je (her-) ontdekt je kwaliteiten, waarna je deze opnieuw, meer en beter gaat gebruiken!
Wees voorbereid op de positieve veranderingen die in gang worden gezet!

Gerry

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Adres
Office à la Carte
Poststraat 8
6135 KR Sittard